Μήνυμα απο τον διευθυντή του προγράμματος

  Σας καλωσορίζουμε στον ιστοτοπό μας και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να σπουδάσετε για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος  Ειδίκευσης  "Διεθνής  Διοικητική των   Επιχειρήσεων".

Ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς και είμαι ιδιαίτερα προβληματισμένος  από τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας. Λαμβάνοντας υπόψη τις πολύπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις πρέπει να αγωνιστούμε για να εξοπλίσουμε τους μελλοντικούς ηγέτες των οικονομικών οργανισμών με την γνώση και τις ικανότητες που απαιτεί η νέα οικονομία.

 Ελπίζουμε ότι θα βρείτε αυτόν  τον ιστότοπο  σαν μια  χρήσιμη πηγή πληροφόρησης, αν και θα  ήθελα να τονίσω ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας προσφέρουμε όποιες  διευκρινίσεις χρειάζεστε  σχετικά με το περιεχόμενο του προγράμματος μας ή συμβουλές για οποιοδήποτε σπουδαστο-κεντρικό  θέμα, που είναι και η βασική φιλοσοφία λειτουργίας του προγράμματος μας.

Το πρόγραμμα  μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ουσιαστική εκπαίδευση στα πολλά και πολύπλοκα ζητήματα που συνδέονται με το διεθνές και το παγκόσμιο περιβάλλον των επιχειρήσεων εφαρμόζοντας  μια άνθρωπο-κεντρική φιλοσοφία στο  Μάρκετινγκ και στη  Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται σε θέματα μύησης στην  ανάπτυξη  της επιστημονικής   μεθοδολογίας της έρευνας  προετοιμάζοντας τους αποφοίτους μας  για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής .

Συνεργαζόμαστε στενά με την επιχειρηματική  κοινότητα έχοντας αναπτύξει ένα Στρατηγικό Συμβούλιο από εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, και με τον τρόπο αυτό μας δίνεται  η δυνατότητα να ανανεώνουμε τους στόχους μας, έχοντας στραμμένη την προσοχή μας στην κάλυψη των αναγκών της οικονομίας.

Σας ευχόμαστε μια παραγωγική περιήγηση στον ιστότοπο μας προκειμένου να πάρετε την άριστη απόφαση για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Dr. Π. Κυριαζόπουλος

Διευθυντής Π.Μ.Σ.