«ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» Ημερίδα του Π.Μ.Σ. στο ΕΒΕΠ

«ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» Ημερίδα του Π.Μ.Σ. στο ΕΒΕΠ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21.4.2010 η εξαμηνιαία ημερίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του ΤΕΙ Πειραιά που οργανώθηκε από τον Διευθυντή του προγράμματος Dr. Π. Κυριαζόπουλο και την κα Ειρήνη Σαμαντά Καθηγήτρια Εφαρμογών Διεθνούς Marketing, στα πλαίσια των Master Class Series με θέμα :

«Η επιχειρηματική Δραστηριότητα σε περιόδους κρίσης και ο ρόλος της Ανώτατης Εκπαίδευσης»

Στην ημερίδα συμμετείχαν ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων όπως οι κ.κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος και Διευθυντής Επικοινωνίας της UniLever Hellas, Ν. Καραγεωργίου Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων και Πρόεδρος της 3 Αλφα, ο Ι. Ξηρογιαννόπουλος Εμπορικός Διευθυντής της Sunlight,η κα Τζελίνα Κουκουμέλη, Marketing Manager της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, o κ. Α. Αντωνίου, Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Πειραιά και Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ιδρύματος με ειδικό αγορητή τον κ. Γ. Κασιμάτη, Πρόεδρο του ΕΒΕΠ, συντονιστής του panel ήταν ο κ. Σπ. Τρύφωνας, Καθηγητής του Προγράμματος και Διαυθυντής Πωλήσεων Key  Account Managers  της Nestle Hellas.

 

Συμμετείχαν πολλά στελέχη από τον κόσμο των επιχειρήσεων και από τους φορείς του Πειραιά, μεταξύ των παρευρεθέντων διακρίναμε, εκτός των ανωτέρω και, τον πρώην Αναπληρωτή Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Βουράκη, τον τ. Γεν. Δ/ντή της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρη Κρητικό και τον Δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κανατσέλη.
 

Η αίθουσα είχε γεμίσει από ένα ακροατήριο φοιτητών του προγράμματος πλέον των 100 ατόμων με ιδιαίτερες ανησυχίες όσον αφορά το εργασιακό μέλλον αυτής της γενιάς.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Γ. Κασιμάτης αναφέρθηκε στην δραματική θέση που έχει περιέλθει η Ελληνική Επιχείρηση τόσο από την παγκόσμια όσο και από την Ελληνική κρίση τεκμηριώνοντας τη θέση του με στατιστικά στοιχεία.
 

Οι συμμετέχοντες στο panel παρουσίασαν μια εικόνα συγκρατημένης αισιοδοξίας αφού οι επιχειρήσεις θα πρέπει με κατάλληλη στρατηγική αντιμετώπισης κρίσεων να περάσουν τις συμπληγάδες πέτρες της νέας εποχής. 

 

Στο βήμα, ο Dr. Γ. Κασιμάτης, Πρόεδρος του ΕΒΕΠ, , παρουσιάζοντας την εισήγηση του.

 

Μια εξαιρετική ημερίδα που έδειξε για μια ακόμα φορά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο ΤΕΙ Πειραιά, ένα σοβαρό εκπαιδευτικό Ίδρυμα που τιμά με το παραπάνω τον Πειραιά και ανεβαίνει συνεχώς στη συνείδηση τόσο των φοιτητών που το επιλέγουν, όσο και του Επιχειρηματικού κόσμου, που στη σημερινή εποχή ψάχνει σοβαρά και ικανά στελέχη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και κυρίως στους εξαιρετικούς κ.κ Π. Κυριαζόπουλο, καθηγητή του ΤΕΙ, Επιστημονικό Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και Ειρήνη Σαμαντά, Καθηγήτρια Εφαρμογών Διεθνούς Marketing για την αξιολογότατη αυτή ημερίδα.
 

Εφημερίδα "ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ"